Laktosefri
Lakseburgere med friske grønnsaker, curry- og mangodressing, servert med potet- og gulrotfries
3.91 (89)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Poteter
350 g
Gulrøtter
400 g
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Lakseburgere
260 g
Grove hamburgerbrød
2 stk
Curry- og mangodressing
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 787 kcal
- Fett: 34 g
- Karbohydrater: 77 g
- Protein: 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For å forenkle tilberedningen, kan lakseburgerne og burgerbrødene varmes i ovnen sammen med potetene.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll potetene og kutt dem i båter. Skrell og kutt gulrøttene i staver. Fordel potetene og gulrøttene utover et stekebrett med bakepapir, og bland inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15–20 minutter.
Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Skyll og kutt tomaten i skiver. Legg grønnsakene på et serveringsfat.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek lakseburgerne i omtrent 2 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i omtrent 2 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Sett sammen burgere av lakseburgerne, curry- og mangodressingen, salaten og tomaten, og server potet- og gulrotfriesene ved siden av.
God middag!