Lakseburgere med friske grønnsaker, curry- og mangodressing, servert med potet- og gulrotfries
Laktosefri

Lakseburgere med friske grønnsaker, curry- og mangodressing, servert med potet- og gulrotfries

3.91 (89)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Poteter
350 g
Gulrøtter
400 g
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Lakseburgere
260 g
(Fisk)
Grove hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Curry- og mangodressing
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 787 kcal
  • Fett: 34 g
  • Karbohydrater: 77 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For å forenkle tilberedningen, kan lakseburgerne og burgerbrødene varmes i ovnen sammen med potetene.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
 Skyll potetene og kutt dem i båter. Skrell og kutt gulrøttene i staver. Fordel potetene og gulrøttene utover et stekebrett med bakepapir, og bland inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15–20 minutter. 
Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Skyll og kutt tomaten i skiver. Legg grønnsakene på et serveringsfat.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek lakseburgerne i omtrent 2 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
 Varm hamburgerbrødene i ovnen i omtrent 2 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Sett sammen burgere av lakseburgerne, curry- og mangodressingen, salaten og tomaten, og server potet- og gulrotfriesene ved siden av.
God middag!