Laktosefri
Glutenfri
Bbq glasert svineknoke med fransk potetsalat og maiscoleslaw
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Eplesider- eller hvitvinseddik
- salt
- pepper
Poteter
350 g
Ruccola
50 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Rødløk
½ stk
Svineknoke
2 stk
Barbecuesaus
1 pakke
Maiskorn
1 pakke
Strimlet kålsalat
200 g
Aioli
1 pakke
Eplesider- eller hvitvinseddik
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 798 kcal
- Fett: 51 g
- Karbohydrater: 54 g
- Protein: 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm svineknokene på grillen over direkte varme under lokk i omtrent 10 minutter, og etterstek over indirekte varme i 5 minutter. Snu knokene av og til og pensle dem med barbecuesausen mot slutten av grillingen.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Del potetene i fire, og kok dem i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter. Legg ruccolaen i kaldt vann.
Ha svineknokene og kraften fra pakkene i en ildfast form. Varm knokene i ovnen i 15 minutter. Ta ut knokene og gni dem inn med barbecuesausen. Stek dem videre i ovnen i omtrent 5 minutter.
Hell laken av maisen. Ha kålsalaten og maisen i en stor skål. Vend inn aiolien og ½ ss eddik, og krydre med salt og pepper.
Sil vannet fra de ferdigkokte potetene. Rist vannet fra ruccolaen og tørk den lett. Skrell og finhakk rødløken. Vend inn rødløken, ruccolaen og sennepsvinaigretten sammen med potetene og krydre med salt og pepper.
God middag!
Vel bekomme!