Laktosefri
Krydderstekt kylling med fullkornscouscous, agurk- og granateplesalat og søt currydressing
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- olivenolje
- eplesider- eller hvitvinseddik
- salt
- pepper
- olje
Fullkornscouscous
125 g
Persille
½ pakke
Smør
1 ts
Agurk
½ stk
Granateple
1 stk
Tobladssalat
50 g
Olivenolje
1 ss
Eplesider- eller hvitvinseddik
½ ss
Skivet kyllingfilet
300 g
Tyrkisk krydder
½–1 pakke
Curry- og mangodressing
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 667 kcal
- Fett: 24 g
- Karbohydrater: 63 g
- Protein: 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Kok couscousen som anvist på pakken. Skyll og grovhakk persillen.
Skyll og kutt agurken i terninger. Kutt av toppen på granateplet. Skjær fire snitt nedover langs skallet, og brekk granateplet i fire deler. Plukk ut granateplekjernene og ha de i en serveringsbolle sammen med agurkterningene og salaten. Vend inn 1 ss olivenolje og ½ ss eddik.
Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 3 minutter på hver side, eller til den akkurat er gjennomstekt. Krydre med kryddermiksen mot slutten av steketiden.
Sil vannet av den ferdigkokte couscousen og vend inn den grovhakkede persillen, 1 ts smør og krydre med salt og pepper.
Server curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!