Krydderstekt kylling med fullkornscouscous, agurk- og granateplesalat og søt currydressing
Laktosefri

Krydderstekt kylling med fullkornscouscous, agurk- og granateplesalat og søt currydressing

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • olivenolje
  • eplesider- eller hvitvinseddik
  • salt
  • pepper
  • olje
Fullkornscouscous
125 g
(Hvete)
Persille
½ pakke
Smør
1 ts
(Melk)
Agurk
½ stk
Granateple
1 stk
Tobladssalat
50 g
Olivenolje
1 ss
Eplesider- eller hvitvinseddik
½ ss
Skivet kyllingfilet
300 g
Tyrkisk krydder
½–1 pakke
Curry- og mangodressing
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 667 kcal
  • Fett: 24 g
  • Karbohydrater: 63 g
  • Protein: 51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Kok couscousen som anvist på pakken. Skyll og grovhakk persillen.   
 Skyll og kutt agurken i terninger. Kutt av toppen på granateplet. Skjær fire snitt nedover langs skallet, og brekk granateplet i fire deler. Plukk ut granateplekjernene og ha de i en serveringsbolle sammen med agurkterningene og salaten. Vend inn 1 ss olivenolje og ½ ss eddik.    
Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 3 minutter på hver side, eller til den akkurat er gjennomstekt. Krydre med kryddermiksen mot slutten av steketiden.  
 Sil vannet av den ferdigkokte couscousen og vend inn den grovhakkede persillen, 1 ts smør og krydre med salt og pepper.  
 Server curry- og mangodressingen til retten.  
Vel bekomme!