Pulled pork med barbecuesaus i hvetetortillaer med eplecoleslaw
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- salt
- pepper
Hvetetortillaer
4 stk
Mørkokt svinenakke
350 g
Bbq saus
1 pakke
Grønt eple
1 stk
Strimlet kålsalat
200 g
Urtedressing
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 885 kcal
- Fett: 42 g
- Karbohydrater: 82 g
- Protein: 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tortillalefsene kan også varmes i en tørr stekepanne over middels høy varme, eller i mikrobølgeovn i 45 sekunder.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie. Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 10 minutter. Ta formen ut av ovnen, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn barbecuesausen, og sett kjøttet tilbake i ovnen uten folie, sammen med tortillalefsene i 5 minutter til.
Skyll og del eplet i terninger. Ha den strimlede kålsalaten i en skål sammen med epleterningene, og vend inn urtedressingen. Smak til med salt og pepper.
Fyll hvetetortillaene med bbq kjøttet og coleslawen. Vel bekomme!
God middag!