Pulled pork med barbecuesaus i hvetetortillaer med eplecoleslaw

Pulled pork med barbecuesaus i hvetetortillaer med eplecoleslaw

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • salt
  • pepper
Hvetetortillaer
4 stk
(Hvete)
Mørkokt svinenakke
350 g
Bbq saus
1 pakke
Grønt eple
1 stk
Strimlet kålsalat
200 g
Urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 885 kcal
  • Fett: 42 g
  • Karbohydrater: 82 g
  • Protein: 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tortillalefsene kan også varmes i en tørr stekepanne over middels høy varme, eller i mikrobølgeovn i 45 sekunder.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie. Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 10 minutter. Ta formen ut av ovnen, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn barbecuesausen, og sett kjøttet tilbake i ovnen uten folie, sammen med tortillalefsene i 5 minutter til. 
Skyll og del eplet i terninger. Ha den strimlede kålsalaten i en skål sammen med epleterningene, og vend inn urtedressingen. Smak til med salt og pepper.
Fyll hvetetortillaene med bbq kjøttet og coleslawen. Vel bekomme!
God middag!