Thaisuppe med kylling, pak choy og koriander, servert med rustikke multibrød

Thaisuppe med kylling, pak choy og koriander, servert med rustikke multibrød

4.38 (92)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Thaisuppe
700 g
(Selleri, Melk, Laktose)
Pak choy
1 stk
Gulrot
1 stk
Skivet kyllingfilet
200 g
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 625 kcal
  • Fett: 26 g
  • Karbohydrater: 58 g
  • Protein: 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis ikke alle liker koriander, kan du også servere det som tilbehør til retten.

 Varm opp suppen i en stor kjele på middels høy varme under omrøring.
Skyll og kutt pak choyen i skiver. Skrell og kutt gulroten i skiver. Ha gulroten i suppen, og la suppen småkoke på middels varme i 5–10 minutter. Tilsett pak choyen i suppen 3–4 minutter før servering.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den har en jevn stekeskorpe. Smak til med salt og pepper, og ha kyllingen over i suppen.
Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
Skyll og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter. Topp suppen med korianderen, og server limebåtene til retten.  
Vel bekomme!