Pizza Bianca med honningsyltet løk, chevre og grønnkål, toppet med parmaskinke og pære

Pizza Bianca med honningsyltet løk, chevre og grønnkål, toppet med parmaskinke og pære

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • olivenolje
Grønnkål
100 g
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Chevre
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Gul løk
1 stk
Honning
1 pakke
Smør
1 ss
(Melk)
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Pære
1 stk
Parmaskinke
1 pakke
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1103 kcal
  • Fett: 60 g
  • Karbohydrater: 104 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skyll, rens og tørk grønnkålen. Riv den i mindre biter og ha det i en skål. Vend inn litt olivenolje og salt, og kna det godt inn i kålen så den mykner litt.
 Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel crème fraîchen jevnt utover pizzabunnene, og legg grønnkålen over. Kutt chevren i skiver, og fordel disse på toppen. Stek pizzaene midt i ovnen i 5–8 minutter. 
Skrell og kutt løken i tynne båter. Varm opp en liten kjele til middels høy varme, og ha i litt olje og 1 ss smør. Stek løken i 4–5 minutter til den er lett gyllen. Ha i honningen, 1 ss eddik og litt salt, og vend det godt sammen. La løken steke videre i 1–2 minutter.
Skyll pæren og kutt den i små terninger. Fordel parmaskinken over de ferdigstekte pizzaene, og topp med pæren og den honningsyltede løken. Ringle over balsamicovinaigretten til slutt.
Vel bekomme!