Pizza Bianca med honningsyltet løk, chevre og grønnkål, toppet med parmaskinke og pære
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- olivenolje
Grønnkål
100 g
Pizzabunner
2 stk
Crème fraîche
150 g
Chevre
½–1 pakke
Gul løk
1 stk
Honning
1 pakke
Smør
1 ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Pære
1 stk
Parmaskinke
1 pakke
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1103 kcal
- Fett: 60 g
- Karbohydrater: 104 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skyll, rens og tørk grønnkålen. Riv den i mindre biter og ha det i en skål. Vend inn litt olivenolje og salt, og kna det godt inn i kålen så den mykner litt.
Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel crème fraîchen jevnt utover pizzabunnene, og legg grønnkålen over. Kutt chevren i skiver, og fordel disse på toppen. Stek pizzaene midt i ovnen i 5–8 minutter.
Skrell og kutt løken i tynne båter. Varm opp en liten kjele til middels høy varme, og ha i litt olje og 1 ss smør. Stek løken i 4–5 minutter til den er lett gyllen. Ha i honningen, 1 ss eddik og litt salt, og vend det godt sammen. La løken steke videre i 1–2 minutter.
Skyll pæren og kutt den i små terninger. Fordel parmaskinken over de ferdigstekte pizzaene, og topp med pæren og den honningsyltede løken. Ringle over balsamicovinaigretten til slutt.
Vel bekomme!