Pasta penne med kremet chorizosaus, servert med Grande Premium og tobladsalat

Pasta penne med kremet chorizosaus, servert med Grande Premium og tobladsalat

3.92 (78)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Sukker
  • olje
  • olivenolje
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • salt
  • pepper
Pasta
200 g
(Hvete)
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Chorizopølse
½ pakke
Tomatpuré
1 pakke
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Sukker
½ ts
Tobladssalat
50 g
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 890 kcal
  • Fett: 43 g
  • Karbohydrater: 87 g
  • Protein: 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Spar på omtrent 1 dl av pastavannet før du siler av pastaen.
Skrell løken, og skyll og rens paprikaen. Finhakk løken og paprikaen. Skyll og kutt tomaten i terninger. Ta av skinnet på chorizopølsen, og del den i skiver. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek chorizoen i 2–3 minutter, til den får litt farge, og legg den over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen og stek paprikaen, tomaten og løken i 5–6 minutter, til grønnsakene blir myke. Ha i tomatpureen og stek videre i 1 minutt. Ha i omtrent ½ dl av pastavannet, grønnsaksbuljongen, crème fraîchen og ½ ts sukker og kok opp. Vend inn den ferdigkokte pastaen og chorizopølsen. Spe med resten av pastavannet til sausen får ønsket konsistens.
 Skyll og tørk tobladsalaten og ha den i en serveringsskål. Vend inn litt olivenolje, eddik, salt og pepper. 
Topp retten med Grande Premium osten ved servering. Vel bekomme!
Vel bekomme!