Ricebowl med sesampanert laks, sprø grønnsaker og teriyakisaus
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Sukker
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- olje
- salt
Jasminris
135 g
Agurk
½ stk
Gulrot
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Sukker
1 ts
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
2 ss
Laksefilet
270 g
Sesamfrø
1 pakke
Koriander
1 bunt
Chilimajones
½ pakke
Teriyakisaus
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 776 kcal
- Fett: 40 g
- Karbohydrater: 69 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll og kutt agurken i terninger. Skrell gulroten og lag lange bånd med en grønnsaksskreller. Ha den finsnittede kålen i en bolle, og kna inn 2 ss eddik, 1 ts sukker og litt salt. La kålen marinere frem til servering.
Kutt laksen i munnstore biter, og ha dem i en bolle. Vend inn sesamfrøene og litt salt.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek fiskebitene i 1–2 minutter, mens du vender på dem underveis, slik at de blir jevnt stekt.
Skyll og grovhakk korianderen. Fordel risen i skåler, og legg laksebitene, grønnsakene og korianderen over. Server chilimajonesen og teriyakisausen ved siden av.
Vel bekomme!