Ricebowl med sesampanert laks, sprø grønnsaker og teriyakisaus

Ricebowl med sesampanert laks, sprø grønnsaker og teriyakisaus

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Sukker
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • olje
  • salt
Jasminris
135 g
Agurk
½ stk
Gulrot
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Sukker
1 ts
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
2 ss
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Koriander
1 bunt
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Teriyakisaus
½ pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 776 kcal
  • Fett: 40 g
  • Karbohydrater: 69 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll og kutt agurken i terninger. Skrell gulroten og lag lange bånd med en grønnsaksskreller. Ha den finsnittede kålen i en bolle, og kna inn 2 ss eddik, 1 ts sukker og litt salt. La kålen marinere frem til servering.
 Kutt laksen i munnstore biter, og ha dem i en bolle. Vend inn sesamfrøene og litt salt.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek fiskebitene i 1–2 minutter, mens du vender på dem underveis, slik at de blir jevnt stekt. 
 Skyll og grovhakk korianderen. Fordel risen i skåler, og legg laksebitene, grønnsakene og korianderen over. Server chilimajonesen og teriyakisausen ved siden av.
Vel bekomme!