Kyllingvinger i mild koreansk bbq saus, servert med villrismiks, høstcoleslaw og sesamfrø

Kyllingvinger i mild koreansk bbq saus, servert med villrismiks, høstcoleslaw og sesamfrø

3.51 (61)
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Soyasaus
  • salt
  • pepper
Konfiterte kyllingvinger med koreansk barbecue
650 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Villrisblanding
125 g
Rødt eple
1 stk
Rødkål
200–300 g
Grønnkål
50 g
Lettmajones
½–1 pakke
(Egg)
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Soyasaus
1 ss
(Soya)
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1135 kcal
  • Fett: 68 g
  • Karbohydrater: 82 g
  • Protein: 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Eplet kan grovrives på et rivjern. Rist sesamfrøene lett gylne i en tørr stekepanne for mer smak.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Legg pakken med kyllingvingene i en bolle med lunkent vann i omtrent 5 minutter. Trykk kyllingvingene forsiktig fra hverandre i pakken før du åpner den. Fordel kyllingvingene i en ildfast form, og stek dem midt i ovnen i omtrent 15 minutter. Vend om på kyllingen og bland inn soya- og ingefærsausen når det gjenstår 10 minutter av steketiden.
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skyll og kutt eplene og rødkålen i tynne strimler (se tips). Bland sammen lettmajonesen, lettrømmen, steinsoppulveret og 1 ss soyasaus i en salatbolle. Vend inn eplet, rødkålen, grønnkålen. Smak til med salt og pepper. Topp coleslawen med sesamfrøene. 
Skyll og kutt limen i båter. Server limebåtene til retten. 
God middag!
God middag!