Kyllingvinger i mild koreansk bbq saus, servert med villrismiks, høstcoleslaw og sesamfrø
3.51 (61)
Under 20 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Soyasaus
- salt
- pepper
Konfiterte kyllingvinger med koreansk barbecue
650 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Villrisblanding
125 g
Rødt eple
1 stk
Rødkål
200–300 g
Grønnkål
50 g
Lettmajones
½–1 pakke
Lettrømme
150 g
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Soyasaus
1 ss
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1135 kcal
- Fett: 68 g
- Karbohydrater: 82 g
- Protein: 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Eplet kan grovrives på et rivjern. Rist sesamfrøene lett gylne i en tørr stekepanne for mer smak.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Legg pakken med kyllingvingene i en bolle med lunkent vann i omtrent 5 minutter. Trykk kyllingvingene forsiktig fra hverandre i pakken før du åpner den. Fordel kyllingvingene i en ildfast form, og stek dem midt i ovnen i omtrent 15 minutter. Vend om på kyllingen og bland inn soya- og ingefærsausen når det gjenstår 10 minutter av steketiden.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll og kutt eplene og rødkålen i tynne strimler (se tips). Bland sammen lettmajonesen, lettrømmen, steinsoppulveret og 1 ss soyasaus i en salatbolle. Vend inn eplet, rødkålen, grønnkålen. Smak til med salt og pepper. Topp coleslawen med sesamfrøene.
Skyll og kutt limen i båter. Server limebåtene til retten.
God middag!
God middag!