Steinovnsbakt pizza arrabiata med tomat- og ruccolasalat
Vegetar

Steinovnsbakt pizza arrabiata med tomat- og ruccolasalat

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Rød paprika
1 stk
Rødløk
½ stk
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Pizzasaus
1 pakke
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Chiliflak
1 pakke
Cherrytomater
1 pakke
Ruccola
50 g
Rødløk
½ stk
Olivenolje
½ ss
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 755 kcal
  • Fett: 25 g
  • Karbohydrater: 101 g
  • Protein: 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Steketiden på pizzaen varierer etter hvor varm stekeovnen din kan bli. Topp pizzaene med salaten, eller server den ved siden av.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. Bruk gjerne pizzafunksjonen, om du har det.  
 Skyll, rens og kutt paprikaene i tynne ringer, og skrell og kutt hele rødløken i tynne strimler. Hell laken fra mozzarellaen og kutt den i tynne skiver. Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og fordel paprikaen, mozzarellaen og halvparten av løken over. Krydre med litt salt. Stek pizzaene i omtrent 6 minutter, eller til bunnen er sprø og osten er smeltet.  
 Skyll tomatene og ruccolaen, og del tomatene i to. Vend sammen ruccolaen, tomaten og resten av rødløken fra steg 2 i en bolle. Vend inn ½ ss olivenolje, ½ ss eddik og litt salt og pepper.   
 Dryss ønsket mengde av chiliflakene over pizzaene før servering.
God middag! 
Vel bekomme!