Hoisinglasert svineconfit med syrlig kålsalat med lime og ingefær, servert med jasminris
Laktosefri
Glutenfri

Hoisinglasert svineconfit med syrlig kålsalat med lime og ingefær, servert med jasminris

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Vann
  • sukker
  • olje
  • salt
Jasminris
135 g
Svineconfit
270 g
Hoisinsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø)
Vann
½ dl
Lime
1 stk
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Glutenfri soyasaus
½ pose
(Soya)
Hodekål
300 g
Grønt eple
1 stk
Gulrot
1 stk
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Sukker
1 ts
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1054 kcal
  • Fett: 66 g
  • Karbohydrater: 86 g
  • Protein: 30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hoisinsausen kan serveres ved siden av. Kålen, eplet og gulrøttene kan grovrives på et rivjern eller på en mandolin.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Kutt kjøttet i 1 cm tykke skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side. Skru ned temperaturen til lav varme, og ha på hosinsausen og ½ dl vann. La ribben stå på lav varme, til resten er klart. 
Press saften fra limen i en salatbolle. Rør inn ingefærblandingen, 1 ts sukker, ½ pose soyasaus og litt salt. Skyll kålen og eplet, og skrell gulroten. Kutt kålen, eplet og gulroten i tynne strimler. Vend grønnsakene i salatbollen med dressingen. Strø sesamfrøene på toppen av salaten.  
Server svineconfiten med hoisinsausen, kålsalaten og jasminrisen til. 
Vel bekomme!