Laktosefri
Glutenfri
Hoisinglasert svineconfit med syrlig kålsalat med lime og ingefær, servert med jasminris
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Soya
Basisvarer:
- Vann
- sukker
- olje
- salt
Jasminris
135 g
Svineconfit
270 g
Hoisinsaus
1 pakke
Vann
½ dl
Lime
1 stk
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Glutenfri soyasaus
½ pose
Hodekål
300 g
Grønt eple
1 stk
Gulrot
1 stk
Sesamfrø
1 pakke
Sukker
1 ts
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1054 kcal
- Fett: 66 g
- Karbohydrater: 86 g
- Protein: 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hoisinsausen kan serveres ved siden av. Kålen, eplet og gulrøttene kan grovrives på et rivjern eller på en mandolin.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt kjøttet i 1 cm tykke skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side. Skru ned temperaturen til lav varme, og ha på hosinsausen og ½ dl vann. La ribben stå på lav varme, til resten er klart.
Press saften fra limen i en salatbolle. Rør inn ingefærblandingen, 1 ts sukker, ½ pose soyasaus og litt salt. Skyll kålen og eplet, og skrell gulroten. Kutt kålen, eplet og gulroten i tynne strimler. Vend grønnsakene i salatbollen med dressingen. Strø sesamfrøene på toppen av salaten.
Server svineconfiten med hoisinsausen, kålsalaten og jasminrisen til.
Vel bekomme!