Laktosefri
Pasta i grønn pesto med bønner, ruccola og ovnsgrillet pepperoni og paprika
3.88 (234)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Pepperoni
100 g
Pasta
200 g
Grønne bønner
150 g
Basilikumpesto
2 pakke
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 806 kcal
- Fett: 38 g
- Karbohydrater: 85 g
- Protein: 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ønsker kan du steke paprikaen, løken og pepperonien i en stekepanne.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skrell løken. Skyll og rens paprikaen. Kutt løken og paprikaen i store terninger, og del pepperoniskivene i to.
Fordel løken, paprikaen og pepperonien utover et stekebrett som er dekket med bakepapir. Stek brettet i oven i omtrent 15 minutter. Vend på grønnsakene og pepperonien et par ganger under steketiden.
Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Rens og del de grønne bønnene i to. La bønnene koke med pastaen de siste 2 minuttene av pastaens koketid.
Skyll og tørk ruccolaen.
Sil vannet av pastaen og bønnene, og vend inn pestoen. Krydre med salt og pepper.
Server pestopastaen med de ovnsbakte grønnsakene og pepperonien, og topp med ruccolaen.
God middag!