Kyllingburger med avokado og tomat, gulrotfries og curry- og mangodressing
Laktosefri

Kyllingburger med avokado og tomat, gulrotfries og curry- og mangodressing

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Gulrøtter
400 g
Hjertesalat
½–1 stk
Tomat
1 stk
Avokado
½ stk
Rødløk
½ stk
Kyllingburgere
300 g
Grove hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Curry- og mangodressing
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 750 kcal
  • Fett: 44 g
  • Karbohydrater: 51 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Skrell og kutt gulrøttene i staver. Fordel gulrotstavene utover et stekebrett med bakepapir, og bland inn litt olje, salt og pepper. Stek gulrøttene i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gylne. 
Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Skyll og kutt tomaten i skiver. Del avokadoen i to, fjern skallet, og kutt avokadoen i skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne ringer. Legg grønnsakene på et serveringsfat.  
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek burgerne i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre med litt salt og pepper. 
 Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering.
 Bygg burgeren slik du ønsker. Ha curry- og mangodressingen på burgeren, eller server den ved siden av med gulrotfriesene.
Vel bekomme!