Alt-i-ett pastagryte med salsiccia, cherrytomater og spinat
4.28 (1156)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- olje
- salt
- pepper
Sjalottløk
1 stk
Cherrytomater
½–1 pakke
Spinat
50 g
Salsicciadeig
300 g
Pasta
200 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Lett crème fraîche
75 g
Vann
4 dl
Revet Grande Premium
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 791 kcal
- Fett: 33 g
- Karbohydrater: 77 g
- Protein: 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også sette hele gryten i ovnen, og ovnsbake pastaen på 200 grader i 15–20 minutter.
Skrell og finhakk sjalottløken. Skyll cherrytomatene og spinaten.
Varm opp en stor gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og salsicciadeigen i 3–4 minutter, til løken er blank og kjøttet nesten er gjennomstekt. Tilsett cherrytomatene, den ukokte pastaen, 4 dl vann og grønnsaksbuljongen, og rør godt om.
Kok opp, og la det hele småkoke under lokk på lav varme i 15–18 minutter, til pastaen er kokt, men har litt tyggemotstand, og det meste av væsken har kokt inn. Rør et par ganger i gryten underveis i koketiden, så den ikke setter seg fast i bunnen. Vend inn crème fraîchen og spinaten helt til slutt, og smak til med salt og pepper.
Topp retten med den revne Grande Premium-osten.
Nyt måltidet!
God middag!