Thaisuppe med kylling, pak choy og koriander, servert med rustikke multibrød
4.38 (92)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Thaisuppe
700 g
Pak choy
1 stk
Gulrot
1 stk
Skivet kyllingfilet
200 g
Rustikke multibrød
2 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 625 kcal
- Fett: 26 g
- Karbohydrater: 58 g
- Protein: 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis ikke alle liker koriander, kan du også servere det som tilbehør til retten.
Varm opp suppen i en stor kjele på middels høy varme under omrøring.
Skyll og kutt pak choyen i skiver. Skrell og kutt gulroten i skiver. Ha gulroten i suppen, og la suppen småkoke på middels varme i 5–10 minutter. Tilsett pak choyen i suppen 3–4 minutter før servering.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den har en jevn stekeskorpe. Smak til med salt og pepper, og ha kyllingen over i suppen.
Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
Skyll og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter. Topp suppen med korianderen, og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!