Lofotburgere med perlecouscoussalat og koriander- og jalapeñodressing
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Selleri
Basisvarer:
- Salt
- olje
- bakepapir (kan sløyfes)
- pepper
- olivenolje
Gulrot
1 stk
Rødløk
1 stk
Squash
1 stk
Perlecouscous
125 g
Lofotburgere med torsk og sei
1 pakke
Jalapeño
1 stk
Koriander
1 bunt
Yoghurt naturell
150 g
Lettmajones
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 564 kcal
- Fett: 19 g
- Karbohydrater: 66 g
- Protein: 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skrell gulroten og rødløken, og skyll squashen. Kutt squashen og gulroten i tynne skiver, og del rødløken i båter. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i 15–20 minutter, eller til de er gylne.
Fordel lofotburgerne utover et stekebrett med bakepapir. Stek burgerne under grønnsakene i ovnen i 10–12 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Tilbered couscousen som anvist på pakken. Vend den ferdigkokte couscousen sammen med de stekte grønnsakene før servering, og vend inn litt olivenolje.
Del og rens jalapeñoen for frø. Skyll og tørk korianderen. Ha jalapeñoen og korianderen i et desilitermål sammen med yoghurten, majonesen og litt salt. Kjør sammen til en jevn blanding men en stavmikser.
Vel bekomme!
Vel bekomme!