Pasta casarecce og kremet kjøttsaus med smak av steinsopp
3.95 (132)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Valnøtter·
- Melk·
- Nøtter
Basisvarer:
- Vann
- olivenolje
- olje
- salt
- pepper
Pasta
200 g
Gul løk
½ stk
Spinat
50 g
Kjøttdeig
300 g
Hønsebuljong
1 pakke
Crème fraîche
150 g
sopp-/porcinipulver
½–1 pakke
Vann
½ dl
Valnøtter
1 pakke
Råkostmiks
150 g
Olivenolje
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1029 kcal
- Fett: 53 g
- Karbohydrater: 88 g
- Protein: 50 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha 2 ss eddik i råkostmiksen for en friskere smak, eller stek den raskt i litt olje.
Kok pastaen som anvist på pakken.
Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll spinaten.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter og tilsett løken. Stek det videre i 2–3 minutter, eller til kjøttdeigen er gjennomstekt. Tilsett hønsebuljongen, crème fraîchen og ½ dl vann og kok opp. Smak til med steinsoppulveret og litt salt og pepper.
Grovhakk valnøttene. Ha råkostmiksen i en skål og vend inn 1 ss olivenolje, og litt salt og pepper.
Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og vend den sammen med kjøttsausen og spinaten. Topp retten med råkostmiksen og valnøttene.
Vel bekomme!