Alt-i-ett kyllingkorma med ris, koriander og yoghurt
25-35
Glutenfri

Alt-i-ett kyllingkorma med ris, koriander og yoghurt

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sennep,
  • mandler,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper

Alt-i-ett kyllingkorma

tomat
Tomat
1 stk
gul paprika
Gul paprika
½–1 stk
rødløk
Rødløk
½–1 stk
kyllingbryst
Kyllingbryst
300 g
basmatiris
Basmatiris
135 g
kormapaste
Kormapaste (Sennep, Mandler)
1 glass
hønsebuljong
Hønsebuljong
1 pakke
Vann
3 dl

Til servering

koriander
Koriander
½–1 bunt
yoghurt naturell
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 640 kcal
  • Fett 19 g
  • Karbohydrater 74 g
  • Protein 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
  2. Alt-i-ett kyllingkorma: Skyll tomaten. Skyll og rens paprikaen, og skrell løken. Kutt grønnsakene i grove biter, og krydre kyllingen med salt og pepper.
  3. Alt-i-ett kyllingkorma, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 2–3 minutter. Krydre med salt og pepper. Vend inn kormapasten, hønsebuljongen og den ukokte risen. Ha litt vann i kormaglasset, rist det, og hell vannet i stekepannen sammen med ytterligere 3 dl vann. Rør sammen, og ha det hele over i en ildfast form. Tilsett litt ny olje i stekepannen og stek kyllingbrystene i 2 minutter på hver side. Legg kyllingen i formen, og trykk den litt ned i risen. Stek det hele midt i ovnen i 20–25 minutter, eller til risen er gjennomkokt og kyllingen er gjennomstekt.
  4. Til servering: Skyll og grovhakk korianderen. Kutt hvert kyllingbryst i to før servering. Strø korianderen over formen, og server yoghurten ved siden av.