Blandet salat med sprøstekt bacon, smilende egg, grove bagetter og Grana Padano

Blandet salat med sprøstekt bacon

smilende egg, grove bagetter og Grana Padano
4.1 (61)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Egg
2 stk
(Egg)
Tomat
1 stk
Hjertesalat
2 stk
Rødløk
½–1 stk
Lett urtedressing
½ pakke
(Melk, Laktose)
Lettmajones
½ pakke
(Egg)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Grove bagetter
1½–2 stk
(Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
Baconterninger
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 651 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 54 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
Kok eggene i 7–8 minutter. Avkjøl de ferdigkokte eggene i kaldt vann. 
Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og kutt hjertesalatene i grove biter, og skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en stor serveringsskål, og vend inn dressingen og lettmajonesen.     
 Stek bagettene som anvist på pakken.  
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på en tallerken med kjøkkenpapir.   
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Skrell og del eggene i båter. Topp salaten med eggebåtene, baconet og Grana Padano-osten. Server bagettene ved siden av.  
God middag!
Vel bekomme!