Blandet salat med sprøstekt bacon, smilende egg, grove bagetter og Grana Padano
4.1 (61)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Bygg·
- Havre·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Egg
2 stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
2 stk
Rødløk
½–1 stk
Lett urtedressing
½ pakke
Lettmajones
½ pakke
Grana Padano
1 stk
Grove bagetter
1½–2 stk
Baconterninger
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 651 kcal
- Fett: 31 g
- Karbohydrater: 54 g
- Protein: 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Kok eggene i 7–8 minutter. Avkjøl de ferdigkokte eggene i kaldt vann.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og kutt hjertesalatene i grove biter, og skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en stor serveringsskål, og vend inn dressingen og lettmajonesen.
Stek bagettene som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på en tallerken med kjøkkenpapir.
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Skrell og del eggene i båter. Topp salaten med eggebåtene, baconet og Grana Padano-osten. Server bagettene ved siden av.
God middag!
God middag!