Sunn og lett
Blandet salat med sprøstekt bacon, smilende egg, lune multibrød og Grande Premium
4.1 (61)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Egg
2 stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
2 stk
Rødløk
½–1 stk
Lett urtedressing
1 pakke
Lettmajones
½ pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
Rustikke multibrød
2 stk
Baconterninger
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 574 kcal
- Fett: 26 g
- Karbohydrater: 47 g
- Protein: 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag krutonger av multibrødene. Kutt dem i terninger, og stek dem i ovnen på et stekebrett med litt olje på 230 grader i 3–4 minutter. Krydre med litt salt og pepper.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Kok eggene i 7–8 minutter. Avkjøl de ferdigkokte eggene i kaldt vann.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og kutt hjertesalatene i grove biter, og skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en stor serveringsskål, og vend inn dressingen og lettmajonesen.
Stek multibrødene som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på en tallerken med kjøkkenpapir.
Skrell og del eggene i båter. Topp salaten med eggebåtene, baconet og osten. Server multibrødene ved siden av.
God middag!
God middag!