Blandet salat med sprøstekt bacon, smilende egg, lune multibrød og Grande Premium

Sunn og lett

Blandet salat med sprøstekt bacon, smilende egg, lune multibrød og Grande Premium

4.1 (61)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Egg
2 stk
(Egg)
Tomat
1 stk
Hjertesalat
2 stk
Rødløk
½–1 stk
Lett urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Lettmajones
½ pakke
(Egg)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Baconterninger
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 574 kcal
  • Fett: 26 g
  • Karbohydrater: 47 g
  • Protein: 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag krutonger av multibrødene. Kutt dem i terninger, og stek dem i ovnen på et stekebrett med litt olje på 230 grader i 3–4 minutter. Krydre med litt salt og pepper.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Kok eggene i 7–8 minutter. Avkjøl de ferdigkokte eggene i kaldt vann. 
Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og kutt hjertesalatene i grove biter, og skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en stor serveringsskål, og vend inn dressingen og lettmajonesen.     
 Stek multibrødene som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på en tallerken med kjøkkenpapir.   
 Skrell og del eggene i båter. Topp salaten med eggebåtene, baconet og osten. Server multibrødene ved siden av. 
God middag!
God middag!