Laktosefri
Wrap med daddelglasert svin og frisk kålsalat servert med spicy limemajones
3.95 (120)
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Hvete·
- Gluten
Basisvarer:
- Vann
- olivenolje
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- salt
- pepper
- olje
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Rødløk
1 stk
Lime
½ stk
Strimlet svinekjøtt
300 g
Sitruskrydder
½–1 pakke
Daddelchutney
½–1 glass
Vann
1 ss
Grønt eple
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Olivenolje
½ ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
½ ss
Tortillalefser
½–1 pakke
Lettmajones
1 pakke
Lime
½ stk
Chiliflak
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 862 kcal
- Fett: 27 g
- Karbohydrater: 105 g
- Protein: 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan blande sammen kålsalaten og limemajonesen for å få en frisk coleslaw. Lefsene kan fint serveres kalde, hvis man ikke ønsker å skru på stekeovnen for dette punktet.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll limen og finriv skallet (kun det grønne), og ha det i en liten skål. Del limen i to.
Skyll og kutt eplet i tynne skiver og legg det i en serveringsbolle. Bland kålsalaten med eplet, og vend inn ½ ss olivenolje, ½ ss eddik og litt salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet og rødløken i 3–4 minutter, eller til kjøttet har fått en stekeskorpe, og krydre med sitruskrydderet. Tilsett daddelchutneyen og rist ut restene i glasset med 1 ss vann og ha det i stekepannen. Smak til med saft fra limen og litt salt og pepper.
Pakk lefsene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 3–4 minutter.
Bland majonesen i skålen med limeskallet, og smak til med eventuelle rester fra limen, chiliflakene, litt salt og pepper.
God middag!
Vel bekomme!