Wrap med daddelglasert svin og frisk kålsalat servert med spicy limemajones
Laktosefri

Wrap med daddelglasert svin og frisk kålsalat servert med spicy limemajones

3.95 (120)
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Vann
  • olivenolje
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • salt
  • pepper
  • olje
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Rødløk
1 stk
Lime
½ stk
Strimlet svinekjøtt
300 g
Sitruskrydder
½–1 pakke
(Sulfitt)
Daddelchutney
½–1 glass
Vann
1 ss
Grønt eple
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Olivenolje
½ ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
½ ss
Tortillalefser
½–1 pakke
(Hvete, Gluten)
Lettmajones
1 pakke
(Egg)
Lime
½ stk
Chiliflak
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 862 kcal
  • Fett: 27 g
  • Karbohydrater: 105 g
  • Protein: 51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan blande sammen kålsalaten og limemajonesen for å få en frisk coleslaw. Lefsene kan fint serveres kalde, hvis man ikke ønsker å skru på stekeovnen for dette punktet.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll limen og finriv skallet (kun det grønne), og ha det i en liten skål. Del limen i to.
 Skyll og kutt eplet i tynne skiver og legg det i en serveringsbolle. Bland kålsalaten med eplet, og vend inn ½ ss olivenolje, ½ ss eddik og litt salt og pepper. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet og rødløken i 3–4 minutter, eller til kjøttet har fått en stekeskorpe, og krydre med sitruskrydderet. Tilsett daddelchutneyen og rist ut restene i glasset med 1 ss vann og ha det i stekepannen. Smak til med saft fra limen og litt salt og pepper.  
Pakk lefsene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 3–4 minutter. 
Bland majonesen i skålen med limeskallet, og smak til med eventuelle rester fra limen, chiliflakene, litt salt og pepper.
God middag!
Vel bekomme!