Kamstek med potetmos, brun saus og rørte tyttebær

Kamstek med potetmos, brun saus og rørte tyttebær

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • salt
  • pepper
Kamstek
600 g
Potetmos
800 g
(Laktose)
Brun saus
400 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Gulrøtter
2 stk
Rosenkål
400 g
Rørte tyttebær
1 pakke
Smør
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne inn litt finhakket persille med grønnsakene for ekstra god smak.

Ha kamsteken og den brune sausen i en stekepanne eller kjele. Varm opp under lokk i ca 10 minutter, eller til kamsteken er gjennomvarm.
Varm opp potetmosen på middels varme i en kjele. Rør om innimellom. Vend inn en spiseskje smør etter eget ønske.
Skrell og del opp gulrøttene i skiver. Del opp rosenkålene i to.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme med litt smør, og stek grønnsakene i 4-5 minutter eller til de er gyllen og lett møre. Smak til med litt salt og pepper.
Server retten med rørte tyttebær.
Vel bekomme!