Laktosefri
Panert torsk med appelsin- og myntesalat
servert med ris og curry- og mangodressingRetten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Olivenolje
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- sukker
- salt
Jasminris
135 g
Panert torsk
360 g
Agurk
½–1 stk
Mynte
½–1 pakke
Appelsin
1 stk
Rødløk
½–1 stk
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Sukker
1 ts
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 867 kcal
- Fett: 38 g
- Karbohydrater: 104 g
- Protein: 29 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel fisken i en ildfast form, og stek den i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til den er gjennomvarm.
Skyll agurken og mynten. Skrell appelsinen, og kutt den og agurken i terninger. Skrell og finhakk rødløken, og grovhakk mynten. Ha agurken, mynten, appelsinen, rødløken og mynten i en serveringsskål, og bland inn 1 ss olivenolje, 1 ss eddik, 1 ts sukker og litt salt.
Server curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!