Panert torsk med appelsin- og myntesalat, ris og curry- og mangodressing
Laktosefri

Panert torsk med appelsin- og myntesalat

servert med ris og curry- og mangodressing
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • sukker
  • salt
Jasminris
135 g
Panert torsk
360 g
(Fisk, Hvete)
Agurk
½–1 stk
Mynte
½–1 pakke
Appelsin
1 stk
Rødløk
½–1 stk
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Sukker
1 ts
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 867 kcal
  • Fett: 38 g
  • Karbohydrater: 104 g
  • Protein: 29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken. 
Fordel fisken i en ildfast form, og stek den i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til den er gjennomvarm.
Skyll agurken og mynten. Skrell appelsinen, og kutt den og agurken i terninger. Skrell og finhakk rødløken, og grovhakk mynten. Ha agurken, mynten, appelsinen, rødløken og mynten i en serveringsskål, og bland inn 1 ss olivenolje, 1 ss eddik, 1 ts sukker og litt salt.  
Server curry- og mangodressingen til retten. 
Vel bekomme!