Laktosefri
Rask Cæsarsalat med seinuggets, ovnsbakte delikatessepoteter og grana padano
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Delikatessepoteter
300 g
Sei nuggets
350 g
Sjalottløk
½–1 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Cæsardressing
½–1 pakke
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 670 kcal
- Fett: 35 g
- Karbohydrater: 54 g
- Protein: 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek tomatbåtene i en stekepanne i litt olje for ekstra smak.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Del potetene i to og fordel dem på den ene siden av et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper. Ha seinuggetsene på den andre siden av brettet. Stek det hele i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til potetene er møre og nuggetsene er gjennomvarme.
Skrell og kutt løken i skiver. Del hjertesalaten i to på langs, og skyll den godt. Riv salatbladene i mindre biter, og ha dem i en salatbolle. Skyll og del tomaten i båter. Ha løken, salaten og tomaten i en bolle og vend inn cæsardressingen. Fordel salaten på tallerkener.
Fordel løkskivene, tomatbåtene, potetene og nuggetsene oppå salaten, og riv Grana Padano-osten over.
God middag!
Vel bekomme!