Plantebasert bolognese med linguine og ruccolasalat, toppet med lagret ost
15-20
Vegetar

Plantebasert bolognese med linguine og ruccolasalat, toppet med lagret ost

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
  • sukker

Pasta

linguine
Linguine (Hvete)
200 g

Bolognesesaus

gulrot
Gulrot
1 stk
rødløk
Rødløk
½ stk
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk
plantebasert mince med tomatsaus
Plantebasert mince med tomatsaus
280 g
oregano
Oregano
1 pakke
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke
hakkede tomater
Hakkede tomater
1 boks
Vann
1 dl

Salat

ruccola
Ruccola
100 g
rødløk
Rødløk
½ stk

Servering

revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 759 kcal
  • Fett 19 g
  • Karbohydrater 99 g
  • Protein 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  2. Bolognesesaus: Skrell og grovriv gulrøttene på et rivjern. Skrell og finhakk halve rødløken. Kutt den andre halvparten i tynne strimler. Skrell og finhakk hvitløken.
  3. Bolognesesaus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Tilsett den finhakkede løken, gulroten og hvitløken, og stek i 2–3 minutter. Ha i den Plantebaserte Mincen og stek videre i ett minutt. Tilsett oreganokrydderet, grønnsaksbuljongen, de moste tomatene og 1 dl vann. La sausen småkoke i 8–10 minutter. Smak til med litt sukker, salt og pepper.
  4. Salat: Skyll ruccolaen, og bland den sammen med resten av rødløken i en serveringsskål. Smak til med litt olivenolje, salt og pepper.
  5. Servering: Topp retten med Grande Premium-osten.