Vegetar
Canneloni med cottage cheese og spinat i tomatsaus, servert med ruccolasalat
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete
Basisvarer:
- Sukker
- vann
- olivenolje
- salt
- pepper
- olje
Gul løk
½ stk
Moste tomater
½ flaske
Hvitløksfedd
1 stk
Sukker
1 ts
Vann
½ dl
Spinat
50 g
Cottage cheese
1 beger
Revet ost
1 pakke
Ferske pastaplater
½ pakke
Gul løk
½ stk
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 609 kcal
- Fett: 24 g
- Karbohydrater: 54 g
- Protein: 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
Skrell løken og hvitløken. Grovhakk løken, og kutt hvitløken i tynne skiver. Varm opp en kjele til middels høy varme og ha i litt olje. Stek hvitløken og halvparten av løken i 2 minutter til løken er blank. Tilsett 1 ts sukker og de moste tomatene, og skyll ut av flasken med 1 dl vann. La sausen småkoke i 5–6 minutter. Smak til med salt og pepper, og kjør det hele sammen med en stavmikser.
Skyll og grovhakk spinaten. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og resten av løken fra steg 2. Stek i 1 minutt til løken er blank, og ha i spinaten. Stek videre i 1–2 minutter til spinaten faller sammen, og ha alt over i en bolle sammen med cottage cheesen og halvparten av den revne osten. Krydre med salt og pepper, og vend sammen.
Legg litt av oste- og spinatfyllet på hver lasagneplate, og rull dem sammen. Fordel noen skjeer av tomatsausen i bunnen av en ildfast form, og legg pastarørene ved siden av hverandre i formen. Fordel resten av tomatsausen og osten over, og bak canneloniene midt i ovnen i omtrent 15 minutter.
Skyll ruccolaen, og bland den sammen med litt olivenolje, salt og pepper i en skål.
Vel bekomme!