Glutenfri
Ostegratinerte nachos med chili con carne, toppet med syltet rødløk, salat og guacamole
4.13 (564)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik
- vann
- sukker
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
- olivenolje
Nachochips
½ pakke
Chili con carne
600 g
Revet Grande Premium
1 pakke
Rødløk
1 stk
Eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik
½ dl
Vann
½ dl
Sukker
3 ss
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Hvitløksdressing
½ pakke
Avokadohummus
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 778 kcal
- Fett: 39 g
- Karbohydrater: 71 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Fordel nachochipsene utover en stor ildfast form, eller et stekebrett med bakepapir, og fordel chili con carnen over. Strø over den revne osten, og gratiner nachosen midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til osten er gyllen.
Skrell og kutt løken i to, og så i tynne skiver. Kok opp ½ dl eddik, ½ dl vann og 3 ss sukker i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn løken. La løken trekke i laken frem til servering.
Skyll og kutt tomaten i små terninger. Skyll salaten i kaldt vann, og kutt den i strimler. Bland sammen tomaten og salaten i en salatbolle. Smak til med olivenolje, salt og pepper.
Topp den gratinerte nachosen med den syltede rødløken, salaten, avokadohummusen og hvitløksdressingen før servering.
God middag!
Vel bekomme!