Laktosefri
Seinuggets med ovnsbakte poteter, bbq-dip og nektarinsalat
3.58 (65)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Olivenolje
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Poteter
350 g
Persillade
½–1 pakke
Sei nuggets
350 g
Lettmajones
1 pakke
Bbq saus
½–1 pakke
Nektarin
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Sitron
½ stk
Olivenolje
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 700 kcal
- Fett: 31 g
- Karbohydrater: 73 g
- Protein: 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Skyll potetene og kutt potetene i tynne båter. Fordel dem utover den ene halvdelen av et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek dem i ovnen i omtrent 3 minutter.
Ha lettmajonesen i en skål, og smak til med bbq saus.
Ta potetene ut av ovnen, og vend inn persilladen. Fordel nuggetsene utover den andre halvdelen, og stek det hele i ovnen i 15 minutter.
Skyll nektarinen, del den i to og fjern steinen. Kutt fruktkjøttet i tynne båter. Ha kålsalaten og nektarinen i en skål, og skvis over litt saft fra sitronen. Bland inn ½ ss olivenolje, litt salt og pepper. Kutt resten av sitronen i båter og server til retten.
God middag!
Vel bekomme!