Vegetar
Basilikumkremet gnocchi med fersk mozzarella
cherrytomater, ruccola og krutongerNy oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
Gnocchi
500 g
Sjalottløk
1 stk
Fersk mozzarella
1 pakke
Crème fraîche
75–150 g
Basilikumolje
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Cherrytomater
250 g
Ruccola
50 g
Krutonger
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 712 kcal
- Fett:
- 40 g
- Karbohydrater:
- 66 g
- Protein:
- 22 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered gnocchien som anvist på pakken. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Hell laken av mozzarellaen, og riv den i biter.
Skyll cherrytomatene og ruccolaen, og ha det i en serveringsskål. Vend inn litt olivenolje og topp med krutongene.
Hell vannet av de ferdigkokte gnocchiene, men la det være igjen omtrent ½ dl vann i kjelen. Bland inn løken, crème fraîchen, grønnsaksbuljongen, basilikumoljen og mozzarellaen, og smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!