Blandet salat med sprøstekt bacon, smilende egg, grove bagetter og Grana Padano

Blandet salat med sprøstekt bacon, smilende egg, grove bagetter og Grana Padano

4.1 (61)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Egg
2 stk
(Egg)
Tomat
1 stk
Hjertesalat
2 stk
Rødløk
½–1 stk
Lett urtedressing
½ pakke
(Melk, Laktose)
Lettmajones
½ pakke
(Egg)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Grove bagetter
1½–2 stk
(Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
Baconterninger
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 651 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 54 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
Kok eggene i 7–8 minutter. Avkjøl de ferdigkokte eggene i kaldt vann. 
Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og kutt hjertesalatene i grove biter, og skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en stor serveringsskål, og vend inn dressingen og lettmajonesen.     
 Stek bagettene som anvist på pakken.  
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på en tallerken med kjøkkenpapir.   
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Skrell og del eggene i båter. Topp salaten med eggebåtene, baconet og Grana Padano-osten. Server bagettene ved siden av.  
God middag!
Vel bekomme!