Glutenfri
Kyllingpanne med paprika og squash i kremet ajvarsays, servert med jasminris
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- salt
- olje
- pepper
Jasminris
135 g
Squash
½ stk
Rød paprika
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Kyllinggyros
300 g
Ajvar
½–1 pakke
Kokestabil matfløte
1 pakke
Vann
½ dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 836 kcal
- Fett: 45 g
- Karbohydrater: 71 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll squashen og paprikaen. Rens paprikaen, og kutt paprikaen og squashen i grove biter. Skrell og kutt rødløken tynne i båter.
Varm opp en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllinggyroskjøttet i omtrent 3 minutter. Rør litt rundt underveis så kjøttet blir jevnt stekt på begge sider. Ha kjøttet over på en tallerken.
Varm opp stekepannen på nytt til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek grønnsakene i 3–4 minutter, til det får litt farge. Krydre med salt og pepper. Tilsett ½ dl vann, matfløten og ønsket mengde av ajvarsausen, og ha kyllingkjøttet tilbake i pannen. Kok opp og la det småkoke i 2 minutter. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!
God middag!