Glutenfri
Pannestekt lyrfilet
med smørsaus, kokte grønnsaker og småpoteterNy oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- smør
Småpoteter
300 g
Gulrøtter
2 stk
Brokkoli
1 stk
Smørsaus
½–1 pakke
Lyrfilet
325 g
Smør
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 439 kcal
- Fett:
- 18 g
- Karbohydrater:
- 36 g
- Protein:
- 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Skrell og kutt gulrøttene i grove staver. Del brokkolien i buketter, skrell og kutt stilken i skiver. Kok gulrøttene og brokkolien i vannet med potetene, de siste 3 minuttene av koketiden.
Legg posen med saus i en kjele med vann. Kok opp, og la den småkoke i omtrent 10 minutter, eller til resten av retten er klar.
Varm
opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Ha 1 ss smør i stekepannen, og bruk en spiseskje til å
øse smøret over fisken mens den steker.
Vel bekomme!