Pannestekt lyrfilet med smørsaus, kokte grønnsaker og småpoteter
Glutenfri

Pannestekt lyrfilet med smørsaus, kokte grønnsaker og småpoteter

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Småpoteter
300 g
Gulrøtter
2 stk
Brokkoli
1 stk
Smørsaus
½–1 pakke
(Sulfitt, Melk, Laktose)
Lyrfilet
325 g
(Fisk)
Smør
1 ss
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 439 kcal
  • Fett: 18 g
  • Karbohydrater: 36 g
  • Protein: 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Skrell og kutt gulrøttene i grove staver. Del brokkolien i buketter, skrell og kutt stilken i skiver. Kok gulrøttene og brokkolien i vannet med potetene, de siste 3 minuttene av koketiden.   
Legg posen med saus i en kjele med vann. Kok opp, og la den småkoke i omtrent 10 minutter, eller til resten av retten er klar. 
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Ha 1 ss smør i stekepannen, og bruk en spiseskje til å øse smøret over fisken mens den steker.  
Vel bekomme!
God middag!