Krydret sous vide-kylling med bulgur og stekte grønnsaker servert med yoghurtdressing
4.16 (147)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- olje
- salt
- smør
- pepper
Bulgur
125 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Vann
1 dl
Rød paprika
½–1 stk
Squash
½–1 stk
Gul løk
½–1 stk
Yoghurt naturell
½–1 pakke
Persillade
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 480 kcal
- Fett: 16 g
- Karbohydrater: 44 g
- Protein: 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server sjyen fra den stekte kyllingen til retten for enda mer smak.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Tilbered bulguren som anvist på pakken.
Fordel kyllingen i en ildfast form og tilsett 1 dl vann. Stek kyllingen i ovnen i omtrent 15 minutter, til den er gjennomvarm. Skjær kyllingen i skiver før servering.
Skyll og rens paprikaen og squashen, og skrell løken. Kutt grønnsakene i jevnstore terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 5 minutter og krydre med salt og pepper.
Sil vannet av den ferdigkokte bulguren og tilsett grønnsaksbuljongen og litt smør. Bland de stekte grønnsakene og bulguren sammen i en stor skål.
Bland yoghurten og persilladen i en liten skål og server dressingen til retten.
God middag!