Fiskekaker med krydderstekte poteter og råkost med pære servert med remulade
Glutenfri

Fiskekaker med krydderstekte poteter og råkost med pære servert med remulade

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • sukker
  • salt
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • pepper
  • olivenolje
Småpoteter
300 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Fiskekaker
360 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Spinat
50 g
Dill
1 bunt
Pære
1 stk
Råkostmiks
150 g
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Sukker
1 ts
Remulade
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 669 kcal
  • Fett: 39 g
  • Karbohydrater: 54 g
  • Protein: 26 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Spinaten kan stekes sammen med potetene de siste 5 minuttene av steketiden. Fiskekakene kan også stekes i ovnen på brettet med potetene.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skyll potetene og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn sitruskrydderet og litt olje, og stek potetene i ovnen i 15-20 minutter. 
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 3–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Skyll spinaten, dillen og pæren. Grovhakk dillen og kutt pæren i tynne skiver. Bland sammen 1 ss eddik, 1 ts sukker og litt olivenolje i en bolle. Vend inn spinaten, dillen, pæreskivene og råkostmiksen. Bland alt godt sammen og smak til med salt og pepper. 
Server remuladen til retten. God middag!
God middag!