Pannestekt gnocchi med aromasopp og asparges, servert med ruccola- og mozzarellasalat
Vegetar

Pannestekt gnocchi med aromasopp og asparges, servert med ruccola- og mozzarellasalat

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • salt
  • pepper
  • smør
Gnocchi
500 g
(Gluten)
Asparges
100 g
Sitron
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Aromasopp
100 g
Ruccola
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 566 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 52 g
  • Protein: 20 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered gnocchien som anvist på pakken. 
 Skyll aspargesene og sitronen. Fjern bunnene av aspargesene, og kutt dem i fire. Skrell og finhakk hvitløken. Børst vekk eventuelle jordrester fra soppen, og kutt den i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen og aspargesen i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Ha blandingen over i en serveringsskål, og krydre med salt og pepper. Finriv skallet fra sitronen (kun det gule) på et rivjern, og strø det over blandingen.         
 Hell vannet av gnocchien, og bland inn litt olivenolje. Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme, og ha i litt smør. Stek gnocchien i omtrent 2 minutter, til den er gyllen. Krydre med salt og pepper.     
 Skyll ruccolaen og tomatene i kaldt vann. Kutt cherrytomatene i to. Ha ruccolaen i en salatbolle, riv mozzarellaen over med hendene, og topp med tomatene, balsamicovinaigretten og saft fra sitronen.  
Bon appétit!
God middag!