Kylling i tikka masala-saus med paprika, blomkål og brokkoli, servert med fullkornsris
Glutenfri

Kylling i tikka masala-saus med paprika, blomkål og brokkoli, servert med fullkornsris

4.27 (592)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
Fullkornsris
135 g
Rød paprika
½ stk
Rødløk
½ stk
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Sous vide-kyllingfilet
300 g
Matfløte
200-300 g
(Melk, Laktose)
Tikka masala-paste
½–1 glass
(Cashewnøtter)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
½ dl
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 817 kcal
  • Fett: 39 g
  • Karbohydrater: 72 g
  • Protein: 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll og kutt paprikaen i grove biter. Skrell og kutt rødløken i båter. Fordel brokkoli- og blomkålbukettene, paprikaen og løken i en ildfast form. Del kyllingen i to, og ha den og kraften fra pakken over grønnsakene.
Rør sammen matfløten, tikka masala-pasten, ½ dl vann og grønnsaksbuljongen i en kjele, og varm opp til kokepunktet. Hell sausen over grønnsakene og kyllingen i formen. Stek det hele i ovnen i 12–15 minutter.
God middag!
God middag!