Pasta linguine med svinestrimler og squash i kremet fløtesaus

Pasta linguine med svinestrimler og squash i kremet fløtesaus

4.13 (119)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pastavann
  • olje
  • salt
  • pepper
Linguine
200 g
(Hvete)
Rødløk
1 stk
Squash
½ stk
Aromasopp
100 g
Urtemarinert svinekjøtt
300 g
Tomatpuré
1 pakke
Kokestabil matfløte
1 pakke
(Melk, Laktose)
Pastavann
1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 827 kcal
  • Fett: 32 g
  • Karbohydrater: 86 g
  • Protein: 50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bruk gjerne to stekepanner, en til kjøtt og saus, og en til grønnsakene.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på omtrent 1 dl av pastavannet.
 Skrell og kutt rødløken i skiver. Skyll og kutt squashen i terninger. Børst soppen fri for jord, og del den i to.
 Varm opp en stor gryte til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, til det er gyllent. Ha i løken, soppen og squashen, og stek videre i 1–2 minutter.
Bland inn tomatpuréen. Tilsett fløten og omtrent ½ dl av pastavannet, og la det hele småkoke på lav varme i 2–3 minutter. Spe på med mer av pastavannet hvis du synes fløtesausen blir for tykk.  
Bon appétit!
God middag!