Marinert svinefilet med bakte gulrøtter og purreløk, poteter og soppsaus

Marinert svinefilet med bakte gulrøtter og purreløk, poteter og soppsaus

3.96 (113)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Småpoteter
300 g
Purre
1 stk
Gulrøtter
400 g
Soppsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Marinerte filetstykker av svin
300 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 490 kcal
  • Fett: 15 g
  • Karbohydrater: 47 g
  • Protein: 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Knus potetene lett sammen med litt olivenolje, salt og pepper.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
 Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 15–18 min, eller til de er gjennomkokte. 
 Snitt purren i to på langs, og skyll den godt innvendig. Skrell gulrøttene. Kutt purren og gulrøttene i grove biter. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 15 minutter. 
 Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. La kjøttet hvile i omtrent 5 minutter før servering. 
Vel bekomme!
God middag!