Pannestekt torsk med ovnsbakte gulrøtter, kokte poteter, og kremet appelsinsaus
15-20

Pannestekt torsk med ovnsbakte gulrøtter, kokte poteter, og kremet appelsinsaus

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Ovnsbakte gulrøtter

gulrøtter
Gulrøtter
400 g
gul løk
Gul løk
1 stk

Kokte poteter

småpoteter
Småpoteter
300 g

Pannestekt torsk og appelsinsaus

torskefilet
Torskefilet (Fisk)
325 g
kremet appelsinsaus
Kremet appelsinsaus (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 451 kcal
  • Fett 13 g
  • Karbohydrater 47 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm gjerne appelsinsausen i en kjele for seg, hvis du heller ønsker det.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Ovnsbakte gulrøtter: Skrell og kutt gulrøttene i to på langs, og skrell og kutt løken i båter. Fordel gulrøttene og løken utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek gulrøttene i ovnen i omtrent 15 minutter. 
  3. Kokte poteter: Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 15–18 min, eller til de er gjennomkokte. 
  4. Pannestekt torsk og appelsinsaus: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2–4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Ha appelsinsausen i stekepannen med fisken mot slutten av steketiden, og la det koke opp.
  5. God middag!