Kremet pasta med salsiccia- og tomatsaus, sprøstekt brokkoli og Grana Padano
4.36 (146)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pastavann
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
Casarecce
200 g
Lettrømme
½ pakke
Persillade
½–1 pakke
Pastavann
½ dl
Brokkoli
1 stk
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Salsicciadeig
300 g
Hakkede tomater
1 boks
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Grana Padano
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 877 kcal
- Fett: 34 g
- Karbohydrater: 92 g
- Protein: 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Salsiccia- og tomatsausen kan blandes sammen med den kremete pastaen, eller legges over. Du kan også toppe brokkoliene med osten før de stekes i ovnen, for et enda sprøere resultat.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Tilbered pastaen som anvist på pakken, men ta vare på ½ dl av pastavannet når pastaen siles. Rør inn lettrømmen og ønsket mengde av persilladen i pastavannet, og vend sausen sammen med den kokte pastaen. Smak til med salt og pepper.
Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Fordel brokkolien utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brokkolien midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til den er sprø.
Skrell og finhakk løken og hvitløksfeddet. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek salsicciadeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del salsicciadeigen i mindre biter, ha i løken og hvitløken, og stek det hele videre til kjøttet er gjennomstekt. Tilsett de hakkede tomatene og buljongen, og gi sausen et oppkok. Krydre med litt salt og pepper. La sausen småkoke på lav varme frem til servering.
Riv Grana Padanoen på den fine siden av et rivjern, og topp retten med den. God middag!
God middag!