Laksepoke med agurk, syltet ingefær, ponzudressing og chilimajones
Laktosefri

Laksepoke med agurk, syltet ingefær, ponzudressing og chilimajones

4.49 (378)
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
Jasminris
135 g
Ponzusaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Rødt eple
1 stk
Agurk
½ stk
Gulrot
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Syltet ingefær
1 pakke
Chilimajones
1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 980 kcal
  • Fett: 53 g
  • Karbohydrater: 87 g
  • Protein: 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne koriander til retten.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Rør sammen ponzusausen og teriyakisausen i en skål. Skjær laksen i terninger, og vend inn sesamfrøene. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i 1–2 minutter, eller til den har en jevn stekeskorpe. Ha fisken i skålen med ponzu- og teriyakisausen. 
 Skyll eplet og agurken. Kutt eplet og agurken i små terninger. Skrell og grovriv gulroten på et rivjern.
Legg risen i serveringsskåler, og fordel laksen, eplet, agurken, gulroten og rødkålen over. Topp retten med ingefæren, resten av ponzu- og teriyakisausen og chilimajonesen.
God middag!