Laksepoke med agurk, syltet ingefær, ponzudressing og chilimajones
20-30
Laktosefri

Laksepoke med agurk, syltet ingefær, ponzudressing og chilimajones

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • olje

Jasminris

jasminris
Jasminris
135 g

Ponzumarinert laks

ponzusaus
Ponzusaus (Soya, Hvete)
1 pakke
teriyakisaus
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
laksefilet
Laksefilet (Fisk)
270 g
sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke

Topping

rødt eple
Rødt eple
1 stk
agurk
Agurk
½ stk
gulrot
Gulrot
1 stk
finsnittet rødkål
Finsnittet rødkål
100 g
syltet ingefær
Syltet ingefær
1 pakke

Tilbehør

chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 980 kcal
  • Fett 53 g
  • Karbohydrater 87 g
  • Protein 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne koriander til retten.

  1. Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Ponzumarinert laks: Rør sammen ponzusausen og teriyakisausen i en skål. Skjær laksen i terninger, og vend inn sesamfrøene. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i 1–2 minutter, eller til den har en jevn stekeskorpe. Ha fisken i skålen med ponzu- og teriyakisausen. 
  3. Grønnsaker: Skyll eplet og agurken. Kutt eplet og agurken i små terninger. Skrell og grovriv gulroten på et rivjern.
  4. Legg risen i serveringsskåler, og fordel laksen, eplet, agurken, gulroten og rødkålen over. Topp retten med ingefæren, resten av ponzu- og teriyakisausen og chilimajonesen.