Sesamstekte storfestrimler med wokede grønnsaker, jasminris og søt chilisaus
15-20
Laktosefri
Glutenfri

Sesamstekte storfestrimler med wokede grønnsaker, jasminris og søt chilisaus

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Jasminris

jasminris
Jasminris
135 g

Wokede grønnsaker og søt chilisaus

brokkoli
Brokkoli
½ stk
rødløk
Rødløk
1 stk
gulrot
Gulrot
1 stk
søt chilisaus
Søt chilisaus
1 pakke

Sesamstekte storfestrimler

storfestrimler
Storfestrimler
250 g
sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 541 kcal
  • Fett 8 g
  • Karbohydrater 79 g
  • Protein 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek kjøttet i flere omganger hvis det blir for mye kjøtt i pannen. Da blir kjøttet stekt og ikke kokt.

  1. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Wokede grønnsaker og søt chilisaus: Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og kutt gulroten i tynne skiver på skrå.
  3. Wokede grønnsaker og søt chilisaus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok grønnsakene i omtrent 2 minutter. Krydre med litt salt og pepper. Bland inn den søte chilisausen, eller server den ved siden av. Ha grønnsakene over i en serveringsskål. 
  4. Sesamstekte storfestrimlerBruk pannen fra forrige punkt, og varm den opp til høy varme. Ha i litt olje, og stek kjøttet og sesamfrøene i 1–2 minutter. Smak til med salt og pepper. 
  5. God middag!