Filetstykke av svin med paprika og mais, servert med nektarin- og fetaostsalat med valnøtter
Glutenfri

Filetstykke av svin med paprika og mais, servert med nektarin- og fetaostsalat med valnøtter

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Valnøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Smør
  • salt
  • pepper
  • olje
Filetstykke av svin
300 g
Smør
1 ss
(Melk)
Maiskolber
2 stk
Rød paprika
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Nektarin
1 stk
Valnøtter
1 pakke
(Valnøtter, Nøtter)
Tobladssalat
50 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Fetaost
100 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 840 kcal
  • Fett: 47 g
  • Karbohydrater: 48 g
  • Protein: 56 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme og ha i litt olje. Stek kjøttet på alle sider i omtrent 2 minutter, til det får en fin stekeskorpe. Ha 1 ss smør i stekepannen og stek kjøttet i 4–5 minutter til, mens du øser smøret over kjøttet underveis. Stek kjøttet til det er gjennomstekt, men med en lys rosa kjerne. La kjøttet hvile i 3 minutter før servering.  
 Del maiskolbene i 4. Skyll, rens og kutt paprikaen i grove strimler. Varm opp stekepannen du stekte kjøttet i til middels varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen og maisen i omtrent 4 minutter. Krydre med salt og pepper. 
 Skrell og kutt løken i skiver. Skyll og del nektarinen i båter. Grovhakk valnøttene. Ha løken, nektarinen, valnøttene og salaten i en serveringsskål, og bland inn sennepsvinaigretten. Smuldre over fetaosten. 
Kutt kjøttet i skiver og server med den stekte paprikaen, maisen og salaten.  
God middag!
Vel bekomme!