Glutenfri
Filetstykke av svin med paprika og mais, servert med nektarin- og fetaostsalat med valnøtter
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Sennep·
- Valnøtter·
- Melk·
- Nøtter
Basisvarer:
- Smør
- salt
- pepper
- olje
Filetstykke av svin
300 g
Smør
1 ss
Maiskolber
2 stk
Rød paprika
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Nektarin
1 stk
Valnøtter
1 pakke
Tobladssalat
50 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Fetaost
100 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 840 kcal
- Fett: 47 g
- Karbohydrater: 48 g
- Protein: 56 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme og ha i litt olje. Stek kjøttet på alle sider i omtrent 2 minutter, til det får en fin stekeskorpe. Ha 1 ss smør i stekepannen og stek kjøttet i 4–5 minutter til, mens du øser smøret over kjøttet underveis. Stek kjøttet til det er gjennomstekt, men med en lys rosa kjerne. La kjøttet hvile i 3 minutter før servering.
Del maiskolbene i 4. Skyll, rens og kutt paprikaen i grove strimler. Varm opp stekepannen du stekte kjøttet i til middels varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen og maisen i omtrent 4 minutter. Krydre med salt og pepper.
Skrell og kutt løken i skiver. Skyll og del nektarinen i båter. Grovhakk valnøttene. Ha løken, nektarinen, valnøttene og salaten i en serveringsskål, og bland inn sennepsvinaigretten. Smuldre over fetaosten.
Kutt kjøttet i skiver og server med den stekte paprikaen, maisen og salaten.
God middag!
Vel bekomme!