15-20
Glutenfri
Kylling i tikka masala-saus med paprika, blomkål og brokkoli, servert med basmatiris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- cashewnøtter,
- melk
Basisvarer
- vann
Basmatiris
Basmatiris
135 g
Kylling i tikka masala-saus
Rød paprika
½ stk
Rødløk
½ stk
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Matfløte (Melk, Laktose)
200-300 g
Tikka masala-paste (Cashewnøtter)
½–1 glass
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
½ dl
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 826 kcal
- Fett 38 g
- Karbohydrater 77 g
- Protein 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Basmatiris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Kylling i tikka masala-saus: Skyll og kutt paprikaen i grove biter. Skrell og kutt rødløken i båter. Fordel brokkoli- og blomkålbukettene, paprikaen og løken i en ildfast form. Del kyllingen i to, og ha den og kraften fra pakken over grønnsakene.
- Kylling i tikka masala-saus, fortsettelse: Rør sammen matfløten, tikka masala-pasten, ½ dl vann og grønnsaksbuljongen i en kjele, og varm opp til kokepunktet. Hell sausen over grønnsakene og kyllingen i formen. Stek det hele i ovnen i 12–15 minutter.
- God middag!