15-20
Wraps med tempurapanert sei, friske grønnsaker og curry- og mangodressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- sukker
- bakepapir (kan sløyfes)
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Lettsyltet rødløk
Rødløk
1 stk
Lime
1 stk
Sukker
1 ts
Tempurapanert sei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g
Fullkornstortillaer
Fullkornstortillaer (Hvete)
4 stk
Grønnsaker
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Norsk eple
1 stk
Tilbehør
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 854 kcal
- Fett 33 g
- Karbohydrater 103 g
- Protein 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Sett stekeovnen på 220 grader varmluft.
- Lettsyltet rødløk: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha løkskivene i en serveringsskål, tilsett 1 ts sukker og klem over saften fra limen. Rør godt om, og la løken stå på benken frem til servering. Rør om av og til.
- Tempurapanert sei: Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i omtrent 15 minutter.
- Fullkornstortillaer: Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i omtrent 5 minutter.
- Grønnsaker: Kutt enden av salaten, og skyll salatbladene, paprikaen og eplet i kaldt vann. Kutt salaten i strimler, og kutt ønsket mengde av paprikaen og eplet i terninger. Ha grønnsakene i hver sin serveringsskål.
- Servering: Fyll tortillaene med fisken, grønnsakene, den syltede rødløken og curry- og mangodressingen.