15-20
Vegetar
Plantebasert bolognese med linguine og ruccolasalat, toppet med lagret ost
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
- pepper
- olivenolje
- sukker
Pasta
Linguine (Hvete)
200 g
Bolognesesaus
Gulrot
1 stk
Rødløk
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Plantebasert mince med tomatsaus
280 g
Oregano
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Vann
1 dl
Salat
Ruccola
100 g
Rødløk
½ stk
Servering
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 759 kcal
- Fett 19 g
- Karbohydrater 99 g
- Protein 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Bolognesesaus: Skrell og grovriv gulrøttene på et rivjern. Skrell og finhakk halve rødløken. Kutt den andre halvparten i tynne strimler. Skrell og finhakk hvitløken.
- Bolognesesaus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Tilsett den finhakkede løken, gulroten og hvitløken, og stek i 2–3 minutter. Ha i den Plantebaserte Mincen og stek videre i ett minutt. Tilsett oreganokrydderet, grønnsaksbuljongen, de moste tomatene og 1 dl vann. La sausen småkoke i 8–10 minutter. Smak til med litt sukker, salt og pepper.
- Salat: Skyll ruccolaen, og bland den sammen med resten av rødløken i en serveringsskål. Smak til med litt olivenolje, salt og pepper.
- Servering: Topp retten med Grande Premium-osten.