Skivet kyllingfilet og pasta casarecce i kremet paprikapesto, toppet med tomat

Skivet kyllingfilet og pasta casarecce i kremet paprikapesto, toppet med tomat

4.1 (112)
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Mandler
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
Pasta
200 g
(Hvete)
Rød paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
1 stk
Skivet kyllingfilet
300 g
Paprikapesto
1 glass
(Mandler, Cashewnøtter, Melk)
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 937 kcal
  • Fett: 39 g
  • Karbohydrater: 86 g
  • Protein: 59 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ønsker du mer smak på tomatene, kan de bakes i stekeovnen på 150 grader varmluft i omtrent 20 minutter.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Skyll og kutt paprikaen og tomaten i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 4 minutter, til den er gjennomstekt, og krydre med salt og pepper. Legg kyllingen på en tallerken, og stek løken og paprikaen i omtrent 2 minutter, til løken er gyllen. Bland inn pestoen og crème fraîchen. 
Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og bland inn kyllingen, paprikapestosausen og tomatterningene. Topp gjerne med litt grovkvernet pepper og olivenolje.
God middag!