15-20
Mørkokt svinebog i soppsjy med stekt brokkoli og rødkål, servert med kokte poteter
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- smør
- salt
- pepper
- olje
- bakepapir (kan sløyfes)
Kokte poteter
Småpoteter
300 g
Mørkokt svinebog i soppsjy
Mørkokt svinebog
300 g
Soppsaus (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Rødkål og brokkoli
Hvitløksfedd
½–1 stk
Brokkoli
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Smør (Melk)
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 513 kcal
- Fett 25 g
- Karbohydrater 38 g
- Protein 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du har tid, kan du lage en grov potetmos. Kok potetene med skallet på, og mos dem grovt sammen med ½–1 dl melk, 1 ss smør og litt salt.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Kokte poteter: Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 15–18 min, eller til de er gjennomkokte.
- Mørkokt svinebog i soppsjy: Ta ut kjøttet fra pakken, og del kjøttstykkene i to skiver. Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele. Tilsett soppsausen, og la det hele småkoke under lokk i 10–12 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Rødkål og brokkoli: Del brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Skrell og finhakk hvitløken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien i 2–3 minutter. Tilsett rødkålen, 1 ss smør og hvitløken. Stek det hele på lav varme i 3 minutter til. Smak til med salt og pepper.
- Vel bekomme!