Svinekam i soppsaus, med kokte poteter og ovnsbakt romanesco og gulrøtter

Svinekam i soppsaus, med kokte poteter og ovnsbakt romanesco og gulrøtter

4.17 (362)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Vann
  • salt
  • pepper
  • olje
  • smør
Småpoteter
300 g
Gulrøtter
2 stk
Romanesco
1 stk
Rødløk
1 stk
Aromasopp
100 g
Mager svinekam i skiver
300 g
Soppsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Vann
½ dl
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 587 kcal
  • Fett: 25 g
  • Karbohydrater: 46 g
  • Protein: 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak gjerne til soppsausen med 1 ss soyasaus for ekstra god smak!

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell og kutt gulrøttene i staver. Del romanescoen i buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Skrell og kutt rødløken i båter. Fordel grønnsakene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i 10–12 minutter.
 Børst soppen fri for jord, og kutt den i fire. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek soppen i 2–3 minutter, til den er gyllen. Legg den over i en skål. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek kjøttet i 3–4 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Legg kjøttet over på en tallerken, og la det hvile i noen minutter før servering.
 Kok opp ½ dl vann i stekepannen fra punkt 4, så du får med smakene fra kjøttet. Tilsett soppsausen, og kok opp. Ha kjøttet og soppen over i sausen.
Vel bekomme!
Vel bekomme!